Acest site contine imagini medicale care va pot afecta.

Acest site contine imagini medicale care va pot afecta.

Investigații preoperatorii

Pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a intervenției chirurgicale, copilul dumneavoastră trebuie să facă un set de investigații menite a determina starea lui de sănătate.

 

Consultul pediatric

Medicul pediatru efectuează o evaluare completa a stării de sănătate a copilului (posibile infecții ale căilor respiratorii superioare sau inferioare, posibile boli contagioase ale copilăriei, etc) și prescrie un set de analize menite să completeze evaluarea clinica (hemoleucograma, analize de coagulare a sângelui, alți factori care pot influența intervenția chirurgicală).

 

Consultul cardiologic

Medicul cardiolog pediatru efectuează un consult clinic și paraclinic al cordului - ecografie de cord și electrocardiograma pentru determinarea oricăror anomalii sau defecte cardiace ce pot supune copilul unui risc în timpul anesteziei.

 

Consultul neurologic

În cazul în care copilul dumneavoastră are o boală congenitală (picior varus equin, picior scobit, picior equin prin spasticitate) care poate avea și implicații neurologice se impune un consult amănunțit neurologic prin care se urmărește evoluția neurologică a copilului de la naștere, reflexe neurologice, posibile deficite musculare de cauză neurologică.

 

Consultul pre-anestezic

Este efectuat de medicul anestezist ce urmează să efectueze anestezia în intervenția chirurgicală și urmărește posibile alergii medicamentoase, stabilește doza și tipul de anestezic ce urmează a fi administrate, urmărește analizele efectuate și prescrie alte analize dacă este necesar. Tot medicul anestezist este cel care va monitoriza copilul în perioada imediat post-operatorie, de aceea este necesară familiarizarea copilului cu acesta.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ani de experiență 17

Pacienți tratați 25000

Displazii de șold 250

Luxații de șold 150

Piciorul varus equin 170

Intervenții chirurgicale 120
Program
Luni
10:00 - 15:00
Marți
ON CALL
Miercuri
10:00 - 15:00
Joi
ON CALL
Vineri
10:00 - 15:00
Sâmbătă
INCHIS
Duminică
INCHIS


CENTRUL DE REABILITARE ORTOPEDICA SI NEUROLOGICA PHEONIX


Medic Specialist Ortopedie Pediatrica, Echografia Aparatului Locomotor
Str. Semicercului, nr 10, S1, Bucuresti  Romania
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
+40 721 863 958

Dr. Valentina Contanu
Specialist Ortopedie Pediatrică

Citeste mai mult ... 

Follow Us